Bönpastan



Här är resultatet, carbonara på bönpastan. Det var supergott och mycket bättre än glutenfri pasta. Pastan är gjord på sojabönor så den smakar inte som pasta, men det gör ingenting.

Carbonara med bönpasta
4 portioner

1 paket ekologiskt bacon
5 vitlöksklyftor
2 dl riven ost 
2 ägg
1 dl grädde 
1 paket bönpasta
Olivolja
Salt och peppar

Koka upp vatten med lite salt till pastan. Stek vitlöken i olja i en minut. Skär bacon i småbitar. Häll i baconet i pannan. 

Lägg i pastan när vattnet har kokat upp.

Riv ost och blanda i en skål tillsammans med grädden, äggen, salt och peppar. När baconet är knaperstekt, häll över och rör runt det i ostblandningen. Häll av pastan och skölj med lite kallt vatten. Skaka ur vattnet ordentligt och blanda ihop med resten av ingredienserna.

Servera med lite riven parmesan.
Glutenfri, Kvällsmat | bönpasta carbonara |
myTaste.se
Upp